تصمیم جدید FDA در خصوص استفاده از ترکیبات فتالاتی در محصولات در تماس با مواد غذایی

سازمان غذا و داروی آمریکا یا به اختصار FDA، مسئول حفظ و ارتقای سطح سلامت جامعه از طریق تنظیم مقررات و استانداردها و نظارت بر ایمنی مواد غذایی است. بخشی از نظارت بر ایمنی مواد غذایی از طریق کنترل بسته بندی های مورد استفاده در صنعت تولید مواد غذایی صورت می گیرد که پلیمرها بخش مهمی از مواد اولیه مورد مصرف در این صنعت هستند. بنابراین تمامی مواد اولیه مورد استفاده در تولید بسته بندی های پلیمری صنعت مواد غذایی زیر ذره بین FDA است.FDA-Phthalates

 

کامپاندهای نرم شده PVC گروهی از این محصولات هستند که گونه های مختلف نرم کننده های فتالاتی در آن ها استفاده می شود. در مرداد ماه گذشته FDA یک تصمیم مردمی در خصوص ممنوع کردن استفاده از هشت گونه ارتو فتالات را برای کاربری های در تماس با مواد غذایی، رد کرد. این گروه شامل فتالات هایی چون DIBP, DBP, BBP, DCHP, DnHP, DIOP, DEHP و DiNP در کاربری های در تماس با مواد غذایی بوده است. همچنین FDA مجدد محدودیت استفاده از BPBG, DEP, EPEG, DEHP و DIOP را تمدید کرد. همواره FDA بر اساس آخرین اطلاعات و تحقیقات، استفاده از گروه های مختلف مواد اولیه مورد مصرف در صنعت تولید مواد غذایی را به روز رسانی می کند. شما می توانید با مراجعه به لینک زیر در خصوص آخرین وضعیت استفاده از فتالات ها در محصولات در تماس با مواد غذایی آشنا شوید:

درباره نویسنده

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *